Zakelijke PC’s

Bij goedkope PC’s worden vaak minderwaardige componenten gebruikt die reeds na een paar jaar defect raken of last hebben van overhitting op warme dagen. Om dit te voorkomen gebruik ik enkel hoogwaardige onderdelen.

De keuze van onderdelen is steeds afgestemd op het gebruik van de computer.
Iemand die slechts zijn E-mail wenst te lezen en wat wil surfen op het web heeft immers niet dezelfde hardware nodig dan een grafisch ontwerper.

Als besturingssysteem kan u kiezen uit Microsoft Windows of Linux.

Bij de aankoop van een nieuw systeem kan uiteraard de data van een oud systeem worden overgezet.

Wanneer er een domain controller is in het bedrijf registreer ik deze PC’s in het domein. Backup’s worden geconfigureerd indien er een NAS of file server met voldoende capaciteit aanwezig is.

Bij een panne sta ik zo snel mogelijk bij u om uw panne op te lossen, zodat u niet dagenlang zonder PC zit. Leg van zodra u belt bij een panne DVD-ROM’s van uw besturingssysteem (meestal Windows), office en andere software klaar. Zoek ook uw paswoorden van uw internet provider op indien u dit niet uit uw hoofd weet.

Voor de zakelijke wereld assembleer ik Office PC’s & workstations. Voor een thin client, zero client of multipoint oplossingen kan u ook bij mij terrecht.